Elektrische bakfiets huren

Wil je graag een bakfiets huren? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste verhuuradres. Er zijn namelijk meerdere bedrijven waar je een bakfiets kunt huren. Een bakfiets kopen is een dure hobby. Als we namelijk kijken naar de verkoopprijs van een bakfiets dan ligt deze zo rond de 1.250 euro. Hiervoor heb je een bakfiets zonder trapondersteuning. Een elektrische bakfiets gaat qua prijs namelijk richting de 5.000 euro. Kopen is dus heel erg duur en voor veel mensen onbetaalbaar. Heb je echter toch een bakfiets nodig dan is huren een ideale oplossing.

Wat kost het huren van een bakfiets?

Misschien wil je graag een elektrische bakfiets huren, maar hoeveel gaat dit ongeveer kosten? Wij hebben een aantal verhuurbedrijven bekeken om na te gaan welke prijs zijn voor de verhuur vragen. Met name een Urban Arrow huren is populair. Qua huurprijs ben je ongeveer 35 euro per dag kwijt. Huur je de bakfiets voor een langere tijd, bijvoorbeeld een week, dan betaal je in verhouding een stuk minder. Voor een week huur van een bakfiets ben je ongeveer 200 euro kwijt. Natuurlijk zijn er bedrijven die veel meer vragen, maar één van de onderzochte verhuurbedrijven vroeg dit bedrag voor een dag- en weekhuur.

Waar kan ik een elektrische bakfiets huren?

Er zijn een aantal adressen waar je een elektrische bakfiets kunt huren. Sommige zijn plaatsgebonden, anderen bezorgen de bakfiets op de plek waar jij deze wilt hebben. Voor deze tweede optie betaal je natuurlijk wel een prijskaartje. Hoeveel je betaalt is afhankelijk van het aantal kilometers dat de bakfiets verhuurder moet rijden om de bakfiets af te leveren.

Waar kan ik er één huren in Amsterdam?

Wij hebben even voor je uitgezocht waar je een elektrische bakfiets kunt huren in Amsterdam. Wij kwamen daarbij de website Bicicare.nl tegen die voor scherpe prijzen elektrische bakfietsen verhuurt. Het voordeel van dit bedrijf is het feit dat ze echt specifieke kennis in huis hebben van elektrische bakfietsen, ze zijn de specialist in Amsterdam West!